Hanglamp van hoge kwaliteit: Amulet Chandelier

amulet chandelier hanglamp

De Amulet Chandelier is een opvallende, mooie en eigentijdse hanglamp van metaal en glas. De cirkel van sierlijke, handgemaakte kristallen bollen zal in elke ruimte ongetwijfeld de aandacht trekken.

De Amulet Chandelier is perfect voor in de woonkamer of rond de eettafel. Dankzij de ingebedde LED-lus binnenin de cirkel geeft deze lamp een mooie verlichting en zorgt het voor een ontspannen sfeer. De hanglamp is goed voor 850 lumen aan geïntegreerd 30W 4000K wit licht.

De Amulet Chandelier maakt deel uit van de Amulet-collectie, waarvan de design is geïnspireerd door etnische figuren van klassieke Afrikaanse sieraden, die stuk voor stuk hun eigen betekenis hebben. De amulet symboliseert bescherming van het huis en het brengen van geluk. Hierdoor gaat de lamp moeiteloos mee met de interieurtrends van deze tijd.

Amulet Chandelier: kiezen voor hoge kwaliteit

Bij de keuze van verlichting zijn er verschillende soorten lampen beschikbaar. Boven op tafels wordt vaak gekozen voor hanglampen, terwijl in de woonkamer meer staande lampen en kleinere tafellampen goed werken.

Geef je de voorkeur aan een hanglamp, dan wil je er natuurlijk een model dat de ruimte het beste verlicht, naast een goede integratie van de verlichting in het totale interieur. Hier ligt de nadruk op een rustgevende hoeveelheid licht in plaats van een gemakkelijk beschikbare ruimte. De Amulet Chandelier is vanwege haar bijzonder hoge kwaliteit een geweldige optie.

Deze unieke verlichtingsarmatuur is ontworpen door fabrikant Maytoni. Dit bedrijf richt zich vanaf haar oprichting in 2009 op het creëren van lampen met een traditioneel design. Aan de collectie worden daana moderne en decoratieve designs toegevoegd. Dit heeft geresulteerd in geraffineerde collecties van eigentijdse, chique en smaakvolle verlichtings armaturen.

Waarom een Amulet Chandelier hanglamp?

In vrijwel elk huis is wel een hanglamp te vinden en dat is geen toeval. Het grootste voordeel van een hanglamp is dat deze geen tafel- of vloeroppervlak nodig heeft en daar vormt de Amulet geen uitzondering op. Hierdoor komt er op tafel meer ruimte vrij voor zaken als eten, drinken, kaarsen en planten. Op deze manier kun je bijvoorbeeld zorgen voor voldoende licht op tafel zonder dat dit ten koste gaat van de tafelruimte.

Je kunt je Amulet Chandelier natuurlijk ook op andere plaatsen dan boven een tafel plaatsen. In dit geval is het aan te bevelen om rekening te houden met de hoogte van de lamp. Doorgaans wordt een standaardhoogte boven de tafel van gemiddeld 75 cm gehanteerd. Hangt de lamp lager, dan loop je het risico dat iedereen ertegen aan zou opbotsen. Zeker in een ruimte waar veel mensen bijeenkomen is dit niet erg handig.

Voordelen van de Amulet Chandelier

De Amulet Chandelier past in vrijwel elke levensstijl. Er zijn ontelbare mogelijkheden om met deze bijzondere hanglamp sfeer creëren in welke ruimte dan ook. Daar dragen de reliëfvormige decoratieve elementen die uit gehard glas bestaan zeker aan bij. Er zijn tal van redenen om de aankoop van deze lamp te overwegen:

• Gemakkelijk te installeren
Dankzij de eenvoudige installatie kun je je lamp ophangen zodra je hem thuisbrengt. De enige hulp die je van een elektricien nodig hebt, is om ze op de gewenste hoogte te plaatsen en ervoor te zorgen dat de lichtsterkte geschikt is.

• Ruimtebesparend
Dankzij de Amulet Chandelier hanglamp hoef je je geen zorgen te maken dat je tafelruimte in het gedrang komt of dat je werkruimte overvol raakt.

• Focused light
De mogelijkheid om het opvallende licht van de Amulet Chandelier op een bepaalde plaats of ruimte te richten is een zeer nuttig voordeel. Daardoor kan de verlichting preciezer worden geconcentreerd waar dat nodig is.

• Energiezuinig
De Amulet Chandelier maakt gebruik van LED-verlichting, waardoor zowel geld als energie wordt bespaard. Gelet op de kwaliteit, is de prijs ook heel redelijk geprijsd.

De Amulet Chandelier geeft de ruimte waarin hij wordt geplaatst een unieke toets. Stijl, uitstraling, betrokkenheid en een creatieve inrichting worden er allemaal door toegevoegd. Met deze prachtige lamp kun je je eigen unieke kamerinrichting bepalen. Met de Amulet Chandelier haal je ongetwijfeld een kroonluchter in huis waarmee je een absoluut statement maakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Navigation