Review Kaycee Tights van Gorilla Wear

Gorilla Wear tights

Dit is een hele fijne stof, heel stevig maar meer dan genoeg rekt. Dit zorgt er voor dat de legging heel comfortabel zit en niet afzakt. Ik vind de brede band vooral heel fijn voor het strakker maken van mijn buik. Door deze legging krijg ik een mooi figuur. Je kunt deze ook aanpassen als dit te lang is, ideaal dus.

Ik ben aan de langere kant en vind het erg fijn dat deze legging lang genoeg is! Dit is voor mij soms erg lastig. Ze zijn dan te kort.

De mesh maakt het lekker ademend op de juiste plekken. Ik neem altijd zwarte leggings om nare zweetvlekken te voorkomen, dat is erg fijn. Het is een niet-knellende stof waardoor ik me erg op mijn gemak voel in deze legging. Ik krijg het snel warm, maar wil niet mesh tot hoog op mijn benen. De kaycee tights zakken niet af en kruipen ook niet omhoog. Ik merk toch echt wel dat dit een groot verschil maakt. Ik voel me fijne en comfortabeler wanneer ik sport. Ik hoef me niet zorgen te maken dat mensen wat te zien krijgen, of dat ik continue aan mijn legging aan het plukken ben om vanalles recht te trekken. Door de zwarte kleur, de brede band voor je buik en precies de juiste naden, voel ik mij ook veel zelfverzekerder wanneer ik deze legging aan heb. Dat is niet altijd even makkelijk omdat ik een maatje meer ben. Dit maakt het shoppen voor een legging die je motiveert, maar ook goed laat voelen erg lastig.

Gelukkig krijg ik hier ook geen cameltoe in en schijnt de legging niet door. Ik snap niet waarom er leggings bestaan die doorschijnen. Zelfs bij dure merken heb ik leggings moeten terugsturen omdat deze doorschijnen.

Stiekem vind het het ook wel prettig dat het logo niet te groot is. Ik vind het zelf altijd minder mooi als het logo heel groot op je been staat. Ookal hebben grote merken dit, merk dit toch niet mijn smaak is.

Ik raad de Kaycee tights iedereen aan die een betaalbare fijne legging wilt voor in de sportschool. Door de functionaliteiten geeft het je zelfverzekerdheid een boost, kun je onbezorgd sporten en kom je ook nog eens goed voor de dag. Je zult sneller afkoelen, hebt geen zorgen voor zweetvlekken of het zien van je ondergoed. Daarnaast blijft deze comfortabel zitten, ook als je gaat hardlopen.

Zelf gebruik zulke fijne leggings als deze niet alleen voor in de sportschool. Ik draag dit ook als casual outfit. Ik doe er boodschappen mee, spreek af met vriendinnen of reis erin. Doordat het mooi zit, en comfortabel aanvoelt, is het een win-win. Om deze reden heb ik ze ook in meerdere kleuren besteld, en zit ik er aan te denken om nog een zwarte te kopen.

Echt een aanrader dus! Deze zijn beter dan veel leggings die ik geprobeerd heb van duurdere merken waar je 3 keer meer voor moet betalen. Hopelijk komen ze snel met meer kleuren uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Navigation